FAQs

Hvordan kan jeg kontakte Zoproz?

Du kan sende oss en e-post på kundeservice@zoproz.com hvor kundeserviceteamet vårt vil gjerne hjelpe deg med det du trenger!

 

Sender dere over hele verden?

Ja

 

Hvor sender du fra?

Vi sender primært fra Kina, men også fra land i Europa

 

Kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Siden vi tar sikte på å behandle bestillinger så raskt som mulig, må du be om endringer/kanselleringer innen 12 timer etter bestilling. Alle forespørsler etter dette tidspunktet vil bli avvist. Bestillingen din kan returneres for full refusjon etter at den er mottatt.

 

Hvilke betalingsmåter godtar dere?

Vi aksepterer alle vanlige kredittkort (VISA, Mastercard, AMEX) PayPal-betalinger Vipps og Klarna.

 

Når vil bestillingen min bli behandlet?

Alle bestillinger håndteres og sendes ut fra vårt lager. Vennligst gi ekstra tid før bestillingen din kan behandles i ferie- og salgssesongene. Vi behandler bestillinger mellom mandag og fredag. Bestillinger vil bli behandlet innen 1-3 virkedager fra bestillingsdatoen og sendt neste dag etter behandlingsdagen. Vær oppmerksom på at vi ikke sender i helgene.

 

Hvor lang tid vil det ta å motta bestillingen min?

På grunn av stor etterspørsel kan det ta mellom 2-5 uker før bestillinger ankommer.

 

Hva om jeg ikke mottar bestillingen min?

Hvis du ikke mottar bestillingen innen 40 dager etter levering, er du kvalifisert for full refusjon.

 

Vil jeg bli belastet med toll og avgifter?

Prisene som vises på nettstedet vårt er skattefrie Norske kroner, noe som betyr at du kan være ansvarlig for å betale for toll og avgifter når du mottar bestillingen. Importavgifter, avgifter og relaterte tollgebyrer kan bli belastet når bestillingen din kommer til den endelige destinasjonen, som bestemmes av ditt lokale tollkontor. Betaling av disse avgiftene og avgiftene er ditt ansvar og dekkes ikke av oss. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaket av tollavdelingen i ditt land. For ytterligere detaljer om kostnader, vennligst kontakt ditt lokale toll

Hvordan returnerer jeg en vare?

Vennligst kontakt oss på support@fightmonk.com

 

Hva om varen(e) jeg mottok er defekt/feil/skadet?

Ta kontakt med oss ​​hvis du har mottatt varer som er feil, mangler og/eller defekte. Vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt, bilder av varen(e) og alle relaterte referanser når du mottar pakken. Vi vil gjøre vårt beste for å løse saken din så snart som mulig.

 

Når får jeg refusjonen min?

Alle refusjoner vil bli kreditert den opprinnelige betalingsmåten. Hvis du har betalt med kreditt- eller debetkort, vil refusjon bli sendt til den kortutstedende banken innen 7-10 virkedager etter mottak av den returnerte varen eller kanselleringsforespørselen. Ta kontakt med kortutstedende bank med spørsmål om når kreditten vil bli bokført på kontoen din. Hvis du ikke har mottatt kreditt for returen ennå, gjør du følgende: Kontakt banken/kredittkortselskapet. Det kan ta litt tid før refusjonen er lagt inn på kontoen din.

 

Har jeg angre rett?

Ja selvfølgelig, 14 dager fra mottatt vare